Suurenna fonttiaPienennä fonttia

Ti 6.3 Piirin pilkkimestaruuskilpailut Lohilahdella

(lisätty: 12.02.2018)

Piirin pilkkimestaruuskilpailut ja talvitapahtumapäivä ti 6.3 Lohilahdella

Tervetuloa joukolla pilkkimään piirin mestaruuskisoihin
Lohilahdelle, päivässä muutakin aktiviteettia ja ohjelmaa muillekin kuin kilpailijoille

Piirin pilkkimestaruuskilpailut
Lohilahdella, kisakanslia Lohirannantie 8, Lohilahti.
Ti 6.3 klo 10-14 + 30 min. siirtymäajat

Kisakansilia ja kahvio avautuu klo 8.30.
Kilpailu Saimaalla. Kilpailualue rauhoitettu 2 vrk.

Ilmoittautumiset perjantai 27.2 mennessä piiriin p. 050 554 9680 tai sähköposti ita-savo@elakeliitto.fi Osallistumismaksu 15 e.
Mieluummin yhdistyksittäin, voi myös ilmoittautua suoraan ( ilmoita silloin yhdistys )

Ilmoittaumismaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Eläkeliiton Itä-Savon piirin tilille
FI19 5651 1320 2021 03
viitenumero 1012

Kaiken kalan kisa
Eläkeliiton jäsenyys vaaditaan.
Sarjat
M alle 70 ja 70 ja yli
N alle 70 ja 70ja yli

Yhdistysten joukkueet muodostuvat tuloksista siten että joukkueeseen lasketaan viiden parhaimmat tulokset ja molemmat sukupuolet pitää olla edustettuina.

Tarjoilu
Päivässä on tarjolla kahvia suolaisella ja makealla aamusta klo 8.30 alkaen ja ruokaa klo 12 alkaen.

Viime vuonna Rantasalmi sai kolmannen kiinnityksen kiertopalkintoon ja näin ollen pokaali matkasi lopullisesti Rantasalmelle.

Lähtölupaa odotellessa.